Hoe stel ik een nieuwe diagnose?

Wanneer je naar  Residenten > Statusoverzicht navigeert, zie je aan de rechterkant een keuzemenu met verschillende opties. De vierde optie is het stellen van een nieuwe diagnose. Je klikt op "nieuwe diagnose" en vervolgens geef je de diagnose en de datum van de diagnose op. Vergeet zeker niet om op bewaren te drukken vooraleer je het scherm verlaat.