Hoe zie ik een overzicht van alle temperatuur registraties in Historiek?

Hoe zie ik een overzicht van alle temperatuur registraties in Historiek?

Wil je weten of er zeker geen infectie de ronde doet in je organisatie? Check dan snel even Historiek.
  1. Ga naar Organisatie > Historiek (nieuwe versie)
  2. Klik op ‘Zorg’
  3. Klik op ‘Detail’
  4. Selecteer ‘Medische Parameter’
  5. Klik op ‘Temperatuur’
  6. Klik op 'Voeg filter toe'

De opmerking die genoteerd werd bij een taak zal zichtbaar zijn als je klikt op het tekstballonnetje.

Wil je dit enkel weten van de voorbije 7 dagen? Klik dan op de knop ‘Periode’ en selecteer ‘Afgelopen 7 dagen’.