Hoe zie ik welke taken afgewerkt, overgeslagen of niet afgewerkt zijn?

Hoe zie ik welke taken afgewerkt, overgeslagen of niet afgewerkt zijn?

Het dashboard geeft je een taartgrafiek die je gemakkelijk weergeeft hoeveel taken er voor je geselecteerde periode afgewerkt, nog uit te voeren, ongepland en overgeslagen zijn. Er zijn verschillende redenen waarom een taak overgeslagen werd: een bewoner heeft hulp geweigerd, was niet op de kamer etc. In de CareConnect into.care applicatie die je zorgteam gebruikt, vragen we steeds waarom een taak overgeslagen werd. 

Wil je precies zien welke taken niet zijn afgewerkt dan kan je op het taartdiagram klikken om de details van het takenoverzicht te bekijken. Hover over het taartdiagram, en je ziet een hand-icoon verschijnen om aan te tonen dat je erop kan klikken. Vervolgens neemt CareConnect into.care je mee naar het detailscherm van het takenoverzicht. 

In het detailscherm van het takenoverzicht zie je aan de linkerzijde de residentenlijst. Hier tonen we je natuurlijk enkel de residenten die op de geselecteerde datum taken hadden (gepland of ongepland). 

Aan de gekleurde bol achteraan de residentennaam zie je in een oogopslag bij wie alles al dan niet in orde is:
  1. Groen: voor deze resident zijn er enkel taken met status ‘uitgevoerd’, ‘niet uitgevoerd met reden’ en/of ‘ongepland’.
  2. Rood: er zijn nog onuitgevoerde geplande taken voor deze resident
Links voorziet CareConnect into.care je nog van een zoekbalk om je resident snel te kunnen vinden in de lijst. Als je een resident selecteert, toont CareConnect into.care je ook de status per taak! 
De kleuren die we hier gebruiken komen je waarschijnlijk bekend voor: het zijn namelijk exact dezelfde als in het detailscherm van je taakschema. De legende tonen we je graag nog eens ter herhaling: 

 




Verder zijn er extra zoekfilters voor extra gemak:
  1. Gericht filteren op de status van de taken. De statussen zijn: 
    1. Alle: hier zie je alle taken (uitgevoerd, niet uitgevoerd met een reden, niet uitgevoerd en ongepland). 
    2. Uitgevoerd: hier zie je een overzicht van alle uitgevoerde taken. 
    3. Niet uitgevoerd met een reden: hier zie je alle taken waarbij men aanduidde de taak niet te hebben uitgevoerd omwille van een specifieke reden. 
    4. Niet uitgevoerd.
    5. Ongepland: hier worden alle taken getoond die ongepland werden uitgevoerd. 
  2. Zoeken op zorgperiode. Met deze filter kan je één of meerdere zorgperiodes selecteren om na te gaan hoe het aftekenen verlopen is.
  3. Zoeken op datum kan je eenvoudig met de datumfilter.
  4. Zoeken op afdeling kan je met behulp van de afdelingsfilter.


    • Related Articles

    • Wat is het dashboard?

      Het dashboard is de eerste pagina waarop je terecht komt bij inloggen in het CareConnect into.care portaal. Op het dashboard krijg je snel een overzicht op wat er gebeurt in het woonzorgcentrum vandaag, deze week of op een moment dat je zelf instelt. ...
    • Hoe kan ik voor een resident zien welke taken wel of niet zijn uitgevoerd?

      Wanneer je naar Residenten > Detail navigeert bevind je je op het takenschema van deze week van een bepaalde resident: De groene taken zijn uitgevoerd De gele overgeslagen en doorgeschoven naar het volgende segment Rode taken zijn taken die niet zijn ...
    • Hoe zie ik hoeveel residenten er aanwezig zijn?

      Het eerste dat je op het dashboard te zien krijgt zijn de cijfers van aanwezigheid en de verdeling van de residenten per geslacht.
    • Hoe kan ik gegevens van andere dagen bekijken op het dashboard?

      Filteren op het dashboard kan je doen door op het dashboard rechts bovenaan de filter aan te passen. Je kan resultaten bekijken van vorige dagen maar je kan ze ook zien per week, per maand en zelfs per jaar.
    • Hoe kan ik een niet uitgevoerde taak toch als uitgevoerd markeren?

      Als je navigeert naar Residenten > Detail is het mogelijk om een taak die niet uitgevoerd is toch te markeren als uitgevoerd. Dit kan handig zijn als er bijvoorbeeld iemand in de applicatie de taak is vergeten voltooien.  Goed om te weten. De taak ...