Overzicht kwaliteitsindicatoren

Via Organisatie > Kwaliteitsindicatoren kom je op het overzicht van de recent opgevraagde kwaliteitsindicatoren terecht. Hier zie je alle sets van kwaliteitsindicatoren die de voorbije periode werden opgevraagd.
Bij elke opvraging zal er een status komen: gefaald, in behandeling en succesvol

Bij een succesvolle opvraging van de kwaliteitsindicatoren, kan je verder doorklikken en de resultaten nakijken op het scherm.

Aan de de hand van deze artikels willen we je graag wegwijs maken in de wereld van de kwaliteitsindicatoren in into.care.
  1. Hoe vraag je een nieuwe set kwaliteitsindicatoren op?
  2. Hoe druk je de kwaliteitsindicatoren af?