Overzichtslijst residenten

In het portaal onder organisatie vind je het residentenoverzicht die een lijst van zowel huidige, voormalige als toekomstige bewoners bevat. In één overzicht krijg je de basisinformatie van alle bewoners in de organisatie.Ga naar Organisatie > Residenten overzicht, in de linkerbalk kan je navigeren tussen de verschillende lijsten: Ingeschreven, Wachtlijst, Uitgeschreven en Overleden.
In de lijst van ingeschreven bewoners zie je de kamer van de resident, zijn status, evenals zijn bedtype, Katz-forfait, leeftijd en informatie rond zijn betalers. De lijst kan je sorteren door op de pijltjes klikken (1). Het is ook mogelijk om de lijst te filteren (2) op status en bedtype.

Extra weetjes voor het gebruik van de lijst:
  1. Wanneer een resident jarig is, zie je een kroontje boven zijn leeftijd.
  2. Wanneer je op een regel klikt open je het dossier van die resident.