Wat doet de MDO module?

Het MDO is een overlegbijeenkomst tussen verschillende zorgverleners om de zorg rond de resident te optimaliseren. into.care probeert daarbij te helpen door tijdens het MDO onderwerpen voor te leggen die op de werkvloer zijn waargenomen en kunnen helpen bij het optimaliseren van de zorg voor een bewoner.

De MDO module bestaat uit verschillende delen, hieronder vind je een overzicht:
  1. Hoe start ik een MDO?
  2. Hoe voeg ik medewerkers toe aan een MDO?
  3. Hoe voeg ik te bespreken bewoners toe aan het MDO?
  4. Wat betekenen de kolommen in het MDO?
  5. Hoe komen zaken van de briefing terecht in het MDO?
  6. Kan ik nog extra punten toevoegen aan het MDO?
  7. Hoe markeer ik punten als 'te bespreken', 'op te volgen' of 'afgehandeld'?
  8. Hoe voeg ik een opmerking of actiepunt toe aan een item?
  9. Hoe sluit ik een MDO af?
  10. Hoe bekijk ik actiepunten uit een vorig MDO?