Hoe gemakkelijk zoeken in mijn bewonerslijst?

De bewonersdossiers vind je door in het into.care portaal naar 'residenten' te navigeren. In de zoekbalk kan je een naam ingeven of kamernummer, dan kom je makkelijk uit bij de bewoner die je zoekt.

In diezelfde zoekbalk vind je ook een filtericoontje. Klik er even op, dan zie je dat we standaard de bewoners tonen die vandaag in het woonzorgcentrum wonen. Dat wil zeggen: alle aanwezige en afwezige bewoners. Wil je terugkijken naar een dossier van een bewoner die definitief vertrokken of overleden is, dan kan dat zeker! Klik de juiste filter aan, dan krijg je de juiste bewoners te zien.