Hoe kan ik de lijst van staand order medicatie opvragen?

In dit artikel kan je lezen hoe je een lijst van staand order medicatie kan ophalen. Als je hulp nodig hebt bij het aanmaken van een nieuwe 'Indien nodig' posologie, klik hier
  1. Om de lijst van de 'indien nodig' medicatie te raadplegen en downloaden, ga je naar Organisatie > Historiek (Nieuwe versie).
  2. Klik op het medicatie filter.
  3. Klik dan op 'Meer filters'.
  4. Selecteer vervolgens 'Ongepland' in het veld 'Zoek een resultaat' .
Op deze manier heb je ervoor gekozen om in de historiek alleen de op aanvraag toegediende medicatie te tonen. Als je de periode waarop de selectie betrekking heeft wilt wijzigen, kies je de periode door op de knop 'Periode' te klikken. Als je het document wilt downloaden, kan je het gewenste CSV- of PDF-formaat kiezen en op de bijbehorende knop klikken.

Raadpleeg je deze lijst vaak? Voeg het toe aan je opgeslagen filters.