Hoe maak ik een hospitalisatiefiche?

De hospitalisatiefiche bevat alle informatie van een resident om mee te geven naar het ziekenhuis. Op een eenvoudige manier krijg je een overzicht van de contact-, medische en zorginformatie aangevuld met het wondzorgdossier en de medicatiefiche.

In dit artikel ontdek je hoe je heel makkelijk een hospitalisatiefiche aanmaakt.
  1. Selecteer de juiste resident via de zoekbalk
  2. Navigeer naar Residenten > Documenten > Rapporten
  3. Klik op 'Hospitalisatiefiche'.
De hospitalisatiefiche zal geopend worden in een afzonderlijk tabblad. Je kan de hospitalisatiefiche opslaan of afdrukken.