Hoe download ik medicatiebestanden?

Soms kan het zijn dat de apotheker vraagt om een medicatiebestand opnieuw door te sturen of dat onze helpdesk het bestand wil nakijken. Vanaf nu kan je in into.care het multidose bestand (bestand met enkel de multidose/robot medicatie - dose file) of de bestelbon (bestand met de bestelde medicatie) downloaden.

Hoe je dit doet, lees je hieronder.

Hoe download ik de dosefile?

1. Ga in het portaal naar Organisatie > Medicatie > Bestellingen
  2. Klik op de knop Download Doselink
  3. Vul de tijdspanne in.  Dit is de periode waarvoor het bestand zal worden aangemaakt.
    Als je hier 14 ingeeft, zal het schema worden gedownload voor de komende 14 dagen.
  4. Klik op downloaden

Het bestand wordt nu gedownload.

Hoe download ik de bestelling?

1. Ga in het portaal naar Organisatie > Medicatie > Bestellingen
  2. Zoek de bestelbon in de lijst of via het zoekveld links bovenaan het scherm
  3. Klik op de download knop op het einde van de lijn, helemaal rechts op het scherm

Het bestand wordt nu gedownload.

Opgelet: het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om op een veilige manier om te gaan met deze bestanden.
Deze functionaliteit is beschikbaar als je de juiste gebruikersrechten hebt.