Hoe voeg ik de levensgeschiedenis en doelen van een resident toe?

Hoe voeg ik de levensgeschiedenis en doelen van een resident toe?

Bij de opname van een nieuwe resident probeer je als zorgverlener beter te begrijpen wat het levensverhaal van de resident is, welke visie heeft die persoon op het leven, wat wil hij/zij nog bereiken en waarvoor heeft hij/zij nog interesse?

Om deze informatie te noteren hebben we een nieuw scherm gemaakt. We geven je de mogelijkheid om de informatie in te geven in de applicatie zodat het voor iedereen beschikbaar is. Wil je nog meer informatie toevoegen? Dat kan kan ook. Je kan zelf nog een document toevoegen.
Hoe? Dat laten we hieronder zien.

1. Ga naar Residenten > Resident informatie
  2. Selecteer levensgeschiedenis en doelen
  3. Vul de invulvelden aan
  4. Klik op de knop 'Uploaden'
  5. Selecteer het bestand op je computer
  6. Klik op 'openen'
  7. Klik op 'Bewaren'
Het is enkel mogelijk om documenten in .pdf .docx en .doc formaat te uploaden.

Indien je een document wil raadplegen, klik dan op het download-icoontje op dezelfde lijn.