Hoe voeg ik een document aan een bewonersdossier toe?

Ontdek hieronder hoe je in een paar kliks documenten kan uploaden naar een bewonersdossier en weer verwijderen indien nodig.

Document uploaden

1. Navigeer naar Residenten > Documenten > Uploads
  2. Gebruik de zoekbalk om het dossier van de juiste resident te kiezen.
  3. Klik rechtsboven op Uploaden om een nieuw bestand toe te voegen. Vul in de pop-up een naam voor het document in en selecteer het juiste bestand op je computer.
  4. Klik op Bewaren om de upload af te ronden.

Het is enkel mogelijk om documenten in .pdf .docx en .doc formaat te uploaden.
Indien je een document wil raadplegen, klik dan op het download-icoontje op dezelfde lijn.

Document verwijderen

Heb je per ongeluk een verkeerde document toegevoegd aan het dossier van een resident? Geen zorgen, je kunt het eenvoudig verwijderen.

1. Klik op het afvalbak-icoontje.
  2. Bevestig vervolgens dat je het document wilt verwijderen.
  3. Is het afvalbak-icoontje uitgegrijsd? Dit betekent dat het document vanuit een andere module is toegevoegd. Als je je cursor op het afvalbak-icoontje plaatst, zie je in een tooltip in welke module je het document kunt verwijderen.

Controleer of je het juiste document bij de juiste resident verwijdert. Verwijderen is definitief en onomkeerbaar.