Hoe kan ik het overzicht van de bestellingen bekijken?

Hoe kan ik het overzicht van de bestellingen bekijken?

Into.care zorgt voor een mooi en handig overzicht van de bestelbonnen die werden verzonden naar de apotheek. Het overzicht kan je bereiken via Organisatie > Medicatie > Bestellingen.

Het overzicht geeft de meest recente bestellingen weer met telkens de naam van de persoon die de bestelling geplaatst heeft, wanneer en de status. Automatische bestellingen op basis van medicatievoorraad worden per afdeling verstuurd en zijn te herkennen aan de ‘into.care’ gebruiker. 

Op het overzicht van de bestellingen kun je gebruikmaken van de volgende filters: 
  1. Afdeling: Door een afdeling te selecteren, krijg je uitsluitend een overzicht van de bestellingen voor deze specifieke afdeling. 
  2. Resident: Met deze filter kun je alle bestellingen oproepen waarin één of meerdere producten op naam van deze bewoner zijn besteld. 
  3. Medicatie: Zoek eenvoudig op CNK-nummer of naam en krijg een overzicht van alle bestellingen waarin dit specifieke medicijn is besteld. 
  4. Bestelbonnummer: Om snel en gericht een specifieke bestelling op te roepen, kun je ook zoeken op bestelbonnummer. 
  5. Status: Kies zelf of je de reeds afgehandelde bestellingen wil zien in het overzicht van je bestellingen. 

Op elke bestelling kan je klikken zodat je meer details te zien krijgt. In de details zie je wanneer, voor wie en de hoeveelheid medicatie die werd geleverd.

Het digitale medicatiebestand van de bestelling kan je ook downloaden. Je kan hier bekijken hoe dat moet.