Hoe kan ik de contacten van een bewoner in de applicatie bekijken?

Hoe kan ik de contacten van een bewoner in de applicatie bekijken?

In de applicatie kan je een aantal contacten van de bewoner vinden onder de bewoner en dan het tabblad Meer > Contactpersonen. Als je al contactpersonen hebt aangemaakt in het bestand van de bewoner, zal je gemerkt hebben dat de contactpersonen niet automatisch worden weergegeven in de toepassing. In dit artikel zullen we de procedure uitleggen voor het weergeven van de contacten van een bewoner in de applicatie. Voordat je begint, moet je de contactpersonen voor deze bewoner al hebben aangemaakt.

1. Ga in het portaal naar Residenten > Resident-informatie > Vroegtijdige zorgplanning.
  2. Scroll naar beneden naar de rubriek: "De volgende contactpersonen mogen verwittigd worden".
  3. Klik op het plus-icoon om een contactpersoon toewijzen.
  4. Dit opent een nieuwe sectie op de pagina:
    1. Kies een contactpersoon die gecontacteerd mag worden.
    2. Desgewenst kan je aangeven in welk geval je contact kunt opnemen met deze contactpersoon: in geval van verslechtering of overlijden.
    3. Geef aan op welke tijden van de dag deze contactpersoon bereikbaar is.
    4. Klik op contactpersoon toewijzen.
    5. Sla op.
  5. Je kunt hier tot 3 contactpersonen toevoegen.

Zodra je de contacten hebt toegevoegd, kunt u de volgorde waarin de contacten verschijnen wijzigen door de contacten te verslepen. Let wel, de scherm moet eerst refreshed zijn om de nieuwe volgorde weer te geven: