Op te volgen observaties

Hoe kan ik items aan de opvolgingen toevoegen?

Waar kan ik op te volgen items toepassen?

1. Taken
  2. Medische parameters
  3. Medicatie
  4. Wondzorg
  5. Observaties
  6. ...

Hoe start ik met de opvolgingen?

Op te volgen items kunnen toegevoegd worden via de medapp. Stel voor dat je een op te voglen item wilt aanmaken voor een bepaalde zaak bv :"wassen zelfstandig" omdat dit niet zo goed verlopen is:
  1. Open de applicatie
  2. Navigeer naar de resident
  3. Klik op de taak wassen zelfstandig
  4. Zet de knop "op te volgen" aan
  5. Schrijf een opmerking
  6. Sla op

Deze data komt in de de lijst van op te volgen punten bij de nieuwe items.

Waar vind ik alle op te volgen observaties?

In de app navigeer naar de resident
  1. Onderaan klik op observaties
  2. In de observatie scherm zie je boven "Alle" en " Op te volgen"
    1. "Op te volgen" verwijst naar opvolgingen
    2. Hierbij zie je een cijfer staan dat aangeeft hoeveel items er zijn
In de op te volgen observaties zijn er meerdere statussen:
  1. Nieuw: er is een item dat dient te worden opgevolgd maar waar nog geen acties aan gekoppeld zijn.
  2. In behandeling: aan dit item zijn al acties gekoppeld
  3. Behandeld: dit item is afgesloten nadat men een resultaat heeft ingegeven en bevestigd.

Hoe voeg ik acties aan een op te volgen observatie toe?

1. Klik op de gewenste "op te volgen" item
  2. Je komt terecht op de pagina van acties en resultaten
  3. Klik rechts onderaan op het plusje
  4. Je kan 1 of meerdere acties aanmaken
  5. Sla op door rechtsonder op de diskette te klikken. De op te volgen observatie komt nu bij de observaties in behandeling

Hoe voeg ik een resultaat toe?

1. Klik op het gewenste "op te volgen" item
  2. Je komt terecht op de pagina van acties en resultaten
  3. Klik op resultaten
  4. Je kan net zoals bij acties, 1 of meerdere resultaten toevoegen.
  5. Bewaar
  6. Wens je de opvolging volledig af te sluiten? Dan kan je nogmaals op de diskette klikken en op het V-tje klikken.
  7. De opvolging is nu afgesloten en komt bij de observaties die behandeld zijn.