Hoe volg ik belangrijke items in de app?

Soms wens je bepaalde gegevens voor een bewoner op te laten volgen. In CareConnect into.care kan je dit doen in de app via de Opvolgingen module. Wij leggen hieronder uit hoe je zaken als een op te volgen item kunt aanmaken.

Hoe kan ik een nieuw op te volgen item aanmaken?

In het overzicht van een taak, observatie of parameter zie je nu naast de briefing-knop een op te volgen-knop waarmee je zaken in opvolging plaatst. Deze knop vind je terug op alle plekken waar je registraties maakt: bij het aftekenen van taken, bij het ingeven van observaties, parameters of wondzorg.

Zodra je de knop aanzet, zal ook de knop briefing mee oplichten. Zo zijn je collega’s via die weg ook ineens op de hoogte dat er iets bijzonders op te volgen is.

Onderaan komen opvolgacties tevoorschijn met een zwarte plus. Via deze plus kan je ineens te ondernemen acties toevoegen.

Bijvoorbeeld:
Mevrouw Rosé is gevallen en je wil graag dat je collega’s straks nog wat extra acties opnemen.
  1. Zet opvolging aan
  2. Briefing licht vanzelf op. Kan je wel uit zetten indien je dit toch niet naar de briefing zou willen sturen.
  3. Klik op de plus bij opvolgacties en geef de acties in:
    1. Dokter moet nog eens gebeld worden
    2. Je wil graag dat er voor de komende 24u regelmatig parameters worden afgenomen
  4. Bevestig via de diskette
  5. In de residentenlijst kan nu iedereen zien dat er een opvolging bij mevrouw Rosé moet gebeuren. Dit is duidelijk gemaakt via het oogje.

Hoe voeg ik acties of resultaten toe aan mijn opvolging?

1. Om alle op te volgen items te zien, navigeer je naar het tabblad Observaties > Op te volgen in het dossier van de bewoner.
  2. In dit scherm, zie je een lijst met opvolgingen gecategoriseerd als nieuw opvolgingen, in behandeling of behandeld.
  3. Om de details van een bepaalde follow-up te zien, klik je op die follow-up. Dit opent het actiescherm waar je acties kunt toevoegen of bekijken.
  4. In het resultatenscherm, kan je de resultaten toevoegen op de te ondernemen acties via de plus
  5. Bewaar je aanpassingen.

Hoe sluit ik een op te volgen observatie af?

Zodra je tevreden bent met de opvolging van het item en wil aangeven dat de zaak behandeld is, moet je de opvolging afsluiten.
  1. Om de opvolging te beëindigen, ga naar de resultatenpagina
  2. Klik op het groene plusje rechts onderaan
  3. Klik op het vinkje
  4. Er verschijnt een bericht waarin je je actie kan bevestigen. Klik op doorgaan.
  5. Zodra de opvolging is voltooid, wordt deze toegevoged aan de behandelde opvlogingen.