Hoe download ik sjablonen vanuit het portaal?

Sjablonen laat toe om vanaf het portaal documenten die beschikbaar gemaakt worden vanuit HQ te downloaden in verschillende talen. Op die manier heb je steeds de juiste/laatste templates ter beschikking op ieder moment!
Om vanuit het portaal een document te downloaden:
  1. Navigeer naar Organisatie > Sjablonen
  2. Download je sjabloon in de taal naar keuze
Eens het sjabloon is opgehaald en (eventueel) afgedrukt wordt, kan je het opnieuw uploaden aan een bewonersdossier. Neem hier een kijkje hoe je dat doet.