Hoe kan ik alleen die residenten zien waarbij er zorgtaken zijn?

Hoe kan ik alleen die residenten zien waarbij er zorgtaken zijn?

In het residentenoverzicht in de applicatie kun je de residenten filteren, zodat je alleen de residenten ziet voor wie in het huidige zorgblok zorg te doen is.
Praktisch, niet? Klik hiervoor op het icoon met de 3 kleine streepjes rechts van de trechter, zodra geactiveerd wordt het groen.

Residenten waarvan de naam grijs is, zijn residenten voor wie in het huidige zorgblok geen zorg meer te verlenen is. Als je een verbodsbord ziet, betekent dit dat de resident in kwestie afwezig is. Je kunt de residentfiche van de residenten openen, ongeacht de kleur van hun naam, door op de naam van de resident te klikken.

Let op! Wanneer deze filter geactiveerd is en je een resident zoekt voor wie geen taken te doen zijn, zal hij niet op het scherm verschijnen. Als je denkt dat sommige bewoners verdwenen zijn, check even: is de filter geactiveerd?