Hoe print ik het dagboek van één of meerdere residenten af?

Wanneer je naar Residenten > Documenten navigeert kan je daar het dagboek, inclusief alle observaties downloaden samen met nog heel wat andere documenten.
Vink de periode aan waarvoor je het document wenst te downloaden en klik op "selectie downloaden".

Indien je op zoek bent naar 1 pdf met alle bewoners in chronologische volgorde: download dan de eerste pdf van de dag.