Belangrijke informatie in de app

Waar vind je deze informatie?

In de applicatie vind je belangrijke informatie over de bewoner onder Meer > Informatie. Via het “i” icoon naast de naam van de resident kan je hier vanop elk scherm snel naartoe navigeren.

Welke informatie vind je daar?

In het informatiescherm vind je de volgende gegevens, mits je deze gegevens in het portaal hebt ingevuld:
  1. DNR-code
  2. Katz score (vanuit Geracc)
  3. Medische voorgeschiedenis
  4. Geboortedatum
  5. Allergieën
  6. Medische hulpmiddelen
  7. Goed om te weten
  8. Levensgeschiedenis
Alle wijzigingen worden onmiddellijk doorgestuurd naar de applicatie waardoor je dus maar een (vinger)klik bent verwijderd van de meest recente informatie.