Hoe krijg ik een gemakkelijk overzicht van openstaande taken?

Hoe krijg ik een gemakkelijk overzicht van openstaande taken?

Wanneer je de app opstart, krijg je een volledig overzicht van alle bewoners. Voor de bewoners waarvan de naam een lichtgrijze kleur heeft, staan geen taken meer open in dit zorgblok. De bewoners waarvan de naam in het zwart staat, hebben wel nog te voltooien taken dit zorgblok.

De nieuwe takenfilter laat je toe om te filteren op bewoners waarvoor er nog taken openstaan. Die filter vind je in de rechter bovenhoek naast de afdelingsfilter. Eens die ingedrukt is (en in het groen verschijnt), krijg je enkel bewoners te zien waarvoor er nog taken openstaan voor dit zorgblok.

Werk je op een afdeling? Geen probleem, de app werkt op dezelfde manier maar dan enkel voor je afdeling. Niet vergeten even je afdeling te selecteren via de afdelingsfilter!

Eens alle taken afgewerkt zijn voor dit zorgblok dan komt er een ster tevoorschijn. Proficiat, alle taken voor dit zorgblok zijn afgewerkt!