Hoe registreer ik een val?

Een val registreer je gemakkelijk in de CareConnect into.care app. Valregistratie is namelijk goed om vallen beter te omkaderen en zo beter preventief te kunnen werken.

Volg deze stappen om een val in het systeem toe te voegen:

1. In de app, open de profiel van de bewoner die gevallen is.
  2. Klik op "Observaties" in de balk beneden
  3. Vervolgens klik op de groene + op je scherm, zo krijg je een lijst van verschillende mogelijke observaties.
  4. Selecteer "Vallen", dit gaat een nieuwe scherm opendoen. Hier kan je de specificaties van de val aanduiden. De enige 2 verplichte velden zijn de plek waar de resident gevallen is en de opmerkingen. Idealiter vul je best zoveel details mogelijk.
  5. Om af te sluiten klik op de bewaren knop.
De val is nu in CareConnect into.care opgenomen en kan er een valdossier gedownload worden uit de into.care portaal.