Hoe voeg ik een ongeplande taak toe?

Het toevoegen van een ongeplande taak kan alleen via de applicatie. In het takenscherm in het residentenoverzicht klik op de button "Ongeplande taak". Hierna kan je kiezen wat voor taak je nu aan het toevoegen bent.

Bij deze toevoeging kan je nog ook een opmerking delen alsook aangeven of deze extra taak naar de briefing moet.
Een ongeplande taak toevoegen is niet mogelijk in het portaal.

Werd je gestoord bij het aftekenen van je taken? Kreeg je net telefoon? ...? Dan bestaat de kans dat je een tweede keer dezelfde registratie zal proberen maken. Geen nood: CareConnect into.care heeft het gezien!
  1. Tekende je collega of jij zelf al een taak af in deze zorgperiode en voeg je ze ongepland nog eens toe? CareConnect into.care heeft het voor jou gespot!
  2. Voeg je een taak ongepland toe die nog als geplande taak voor deze zorgperiode in het overzicht staat? Ook hier zal CareConnect into.care je op attent maken.