Hoe koppel ik de modules voor beloproepen?

Zodra de beloproepextensie is geïnstalleerd, moeten er nog enkele parameters worden geconfigureerd. Nadat deze instellingen zijn gedaan kan je de reden voor de oproepen in de applicatie invullen. In dit artikel leggen wij uit hoe je de beloproepmodules aan de kamers kunt koppelen.
  1. Navigeer naar Organisatie > Organisatiestructuur
In dit scherm moet je de volgende stappen herhalen voor elke kamer in het huis:
  1. Klik op het icoon van de bel om de alarm module te openen.
  2. In dit nieuwe scherm heb je aan de linkerkant de keuzelijst van de verschillende beloproepmodules. Aan de rechterkant zie je de kamer waarvoor je de modules gaat toevoegen.
  3. Om een nieuwe alarmmodule toe te voegen klik je op de module in de lijst en sleep je deze naar rechts.
  4. Sla de wijzigingen op door op de knop rechtsboven te klikken.
Ga dan terug naar het kameroverzicht en herhaal het proces totdat alle modules zijn gekoppeld. Je kunt een beloproepmodule niet aan meer dan één kamer koppelen.