Wat krijg ik te lezen in de briefing?

Alle gebeurtenissen die je collega's aangevinkt hebben komen automatisch in de briefing terecht. Zo ben je steeds op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen bij bewoners.

Vanaf je aanmeldt in de applicatie krijg je een duidelijk overzicht van alle zaken die naar de briefing gestuurd zijn. Eens je bevestigt deze gelezen te hebben kan je de briefing steeds opnieuw opvragen door in het linker zijmenu op briefing te klikken. De briefing kan je ook lezen in het portaal via de historiek.